Mandag den 29. januar: Pasta med pølsesovs (min ven i nøden - fiskemanden havde lukket og så var gode råd dyre...)
Tirsdag den 30. januar: Vi var begge i Århus i embeds medfør og valgte at tage Trine med i IKEA for at shoppe og spise aftensmad. Trine og jeg fik noget kyllingesalat og Claus fik pasta med kødsovs.
Onsdag den 31. januar: Papikakoteletter fra "God mad"
Torsdag den 1. februar: var jeg alene hjemme og fik en kotelet, der var til rest fra dagen før.
Claus var i Norge hele weekenden, så den tilbragte jeg i Glerup
Fredag den 2. februar: Græske kødboller med pasta og tomatsovs + salat
Lørdag den 3. februar: Pastasalat (+ vafler til aftenskaffen)
Søndag den 4. februar: Hjemmelavet pizza
Der er ingen oplagte opskrifter fra denne uge, men flere har spurgt til opskriften på mine morgenboller, så her kommer den:
7½ dl vand
25 g gær
1 spsk salt
1 spsk honning
2 spsk blå birkes
125 g GROVVALSEDE økologiske havregryn
100 g speltmel
750 g hvedemel
Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, birkes og honning. Rør havregryn og speltmel ud i vandet. Rør melet i lidt efter lidt. Dæk skålen til og stil den i køleskabet til dagen efter.
Sæt dejen på plader med en spiseske - dyp skeen i vand ind imellem, så slipper de lettere. Der bliver ca. 16 stk. Lad hæve i ca. 10 minutter. Bag ved 225 g i ca. 20 minutter. Ved varmluft kun 200-210 g.
1 comment:
Dejligt, så kan vi prøve denne opskrift på morgenbrød.
Conni
Post a Comment