Wednesday, February 21, 2007

Madplan mm.

Der er snestorm i landet - bare ikke lige her, hvor vi er! På nettet kan vi følge med i billederne fra bl.a. Nordjylland og Himmerland, hvor der er rimelige snemasser. Her "fistrer" det bare lidt. Jorden er dog begyndt at blive hvid, så mon ikke også vi får en lille smule vinter?

Madplanen er blevet lidt forsinket. Både Claus og jeg havde 14 timers dage i mandags (se hvad jeg havde gang i på min læseklubs blog) og i gaå skulle jeg simpelthen restituere ovenpå en en weekend med vagter og så den monsterdag i mandags.
Men her er den altså - madplanen for uge 7:

Mandag den 12. februar: Jeg havde aftenvagt, så vi fik begge millionbøf - bare hver for sig.
Tirsdag den 13. februar: Farsbrød med cherrytomater og ovnkartofler
Onsdag den 14. februar: Det var jo Valentines dag - hvilket vi ikke rigtigt plejer at gøre noget ud af. Alligevel vidste Claus straks hvad vi skulle have: hidsige rejer!

"Og hvordan lavede han så den kobling? Jo, for nogle år siden hørte vi at Martin og Liv skulle have en meget romantisk ret Valentins dag - "elskovrejer" eller sådan noget. Lene fik det hurtigt til "liderlige rejer" - og derfor har vi sidenhen associeret vores hidsige rejer med begrebet liderlige rejer - og så må det jo være det man spiser Vantins dag..."
Torsdag den 15. februar: Fars ret
Fredag den 16. januar: Bøffer fra Iversen med bagte tomater, ovnkartofler, pebersovs og grøn salat.
Lørdag den 17. januar: Lene og Søren var på besøg og vi fik Lammecurry med bulgur og spinatsalat. Til dessert: to slags is og chokoladekage....
Søndag den 18. januar: Skinkesnitzler med citron, kapers, peberrod, hj. lavede fritter, ærter og bearnaisesovs.

No comments: