Wednesday, January 09, 2008

Mikrohistorie 2

Det går bedre i dag. Fik hul på det med den disposition i går, så nu skriver jeg langt mere struktureret. Har gså fået læst en del mere, så jeg er ikke i tvivl om at jeg efterhånden har styr på mikrohistorien, dens ophav, metoder, personer osv. Det er stadig bare svært for mig at få det skrevet ned.
Staus: 3 sider skrevet - 12 to go!

Tager nu på "arbejdslejr" i Glerup.

5 comments:

Marie Fredborg said...

Jeg synes, at din disposition lyder velunderbygget og interessant. Jeg kender ikke til begrebet, så jeg glæder mig til måske at blive oplyst på området. Jeg håber, at du ikke ligger for meget under for forkølelser, som en vis grusom, danseglad veninde har nedkaldt over dit hoved :o) Jeg under dig al den toast og hjemmehygge, du har brug for!

Anonymous said...

Hej Sussi.
Søgte på mikrohistorie og endte på din blog.. Hyggeligt :-)
Jeg har også valgt den første opgave, og har også haft mine frustrationer, men har vist fået hul på bylden nu :-)
Husk nu at det er "max 15 sider". Så du skal ikke gå i panik hvis du har skrevet 13 sider og du ikke kan mere og du i øvrigt har besvaret opgaven :-)
Fortsat god arbejdslyst :-)
Knus Anne (L. Hansen)

Dorte said...

Hej Sussi
Håber at du overlevede! Puha...
Mit linjefag tibage i 80-erne på Biblioteksskolen var Kulturhistorie og bevidsthedsdannelse. Jeg tror faktisk, der sneg sig noget mentalitetshistorie ind i faget, men om jeg kan huske det i dag? Nej! Så megen hjælpe havde du ikke kunnet få fra mig, selvom jeg havde kigget ind på din blog, da opgaven blev frigivet.
Det er ellers en vældig debat, der er blevet sat gang i ifm. artiklen om Pernille? Men hvor er det dog godt for væsenet - vi trænger alvorligt til at finde vores ben. Har sendt Pernille en opmuntrende hilsen... for grundelæggende er jeg enig med hende - dog med nogle modifikationer.
Hilsen Dorte

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Sussi said...

Jeg er helt enig med dig, Dorte. Emnet bliver behandlet en lille smule mere på min læseklubs blog på bogklub.blogspot.com