Mandag den 18. juni: Pasta al'Arrabiata
Tirsdag den 19. juni: Pasta al'Arrabiata (nå, ja - lidt nemt må det vel have lov at være)
800 g modne tomater, 2 store løg, en pakke bacon i tern, olie, knust chili efter smag (jeg bruger sådan noget fra et glas), et par fed knust hvidløg, salt og peber, persille, en pakke frisk pasta, parmesanost og brød.
Hak løg og hvidløg. Svits løg, hvidløg, chili og bacon i olien i ca. 8 minutter. Tilsæt grofthakkede tomater og lad det simre i 40 minutter. Kog pasta efter anvisning på pakken. Smag sovsen til med salt og peber og bland med pasta. Drys med persille. Serveres med brød og masser af parmesan.
Onsdag den 20. juni: Tacoskaller med mange forskellige slags tilbehør - jeg havde læseklubben på besøg
Torsdag den 21. juni: Tacoskaller - igen! Men faktsik var det luksus på en aftenvagt at sidde der med tacoskaller, revet ost, salat og jalapenos....
Fredag den 22. juni: Svenske Köttbollar fra Ikea (med kartofler, grädsås og tyttebærsyltetøj)
Lørdag den23. juni: Den store Sct. Hans-middag med tigerrejer, kalveculotte, to slags salat, pølser og grillede bananer med farin, whisky og flødeskum
Søndag den 24. juni: Skinkesnitzler med kartofler, bearnaicesovs, kapers, citron, peberrod og ærter
No comments:
Post a Comment