Jeg er kommet lidt bagefter med madplanen, men her er den for sidste uge.
Mandag den 14. maj: Kyllingelår og pommesfrites
Tirsdag den 15. maj: Fars ret (rest fra fryseren)
Onsdag den 16. maj: sad jeg i toget mod Kbh. ved spisetid, derfor blev det kun til pølsehorn + en bid natmad da jeg ankom til Sydhavnen
Torsdag den 17. maj: Chili con pollo
1 fersk Frijsenborg kylling (eller brystfilet - det er lidt lettere), 2 løg, olie, 500 g cherry- eller blommetomater, 2 dåser kidneybønner i chilisauce, 50 g mørk chokolade, frisk mynte og godt brød.
Drys kyllingen med salt og peber og gennemsteg den ved 200 grader i ca. 1 time (kortere tid ved brystfileterne). Skær eller bræk kødet i stykker. Skær løg i tynde både og svits dem i olie på en sauterpande. Svits tomaterne med løgene til de får farve. Vend bønnerne i og tilsæt chokolade. Varm forsigtigt til chokoladen er smeltet. Server chilien med kylling og brød og drys rundhåndet med mynte.
Fredag den 18. maj: Australskinspirerede pølser og hj.lavet kartoffelsalat
Lørdag den 19. maj: havde vi ikke tid til at lave aftensmad, så det blev til en lammeret på et pakistansk spisested på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade
Søndag den 20. maj: gik det lidt galt med aftensmaden pga. hjemturen, heldigvis havde vi fået en hotdog på Mozarts Plads ved fire-tiden...
Mandag den 14. maj: Kyllingelår og pommesfrites
Tirsdag den 15. maj: Fars ret (rest fra fryseren)
Onsdag den 16. maj: sad jeg i toget mod Kbh. ved spisetid, derfor blev det kun til pølsehorn + en bid natmad da jeg ankom til Sydhavnen
Torsdag den 17. maj: Chili con pollo
1 fersk Frijsenborg kylling (eller brystfilet - det er lidt lettere), 2 løg, olie, 500 g cherry- eller blommetomater, 2 dåser kidneybønner i chilisauce, 50 g mørk chokolade, frisk mynte og godt brød.
Drys kyllingen med salt og peber og gennemsteg den ved 200 grader i ca. 1 time (kortere tid ved brystfileterne). Skær eller bræk kødet i stykker. Skær løg i tynde både og svits dem i olie på en sauterpande. Svits tomaterne med løgene til de får farve. Vend bønnerne i og tilsæt chokolade. Varm forsigtigt til chokoladen er smeltet. Server chilien med kylling og brød og drys rundhåndet med mynte.
Fredag den 18. maj: Australskinspirerede pølser og hj.lavet kartoffelsalat
Lørdag den 19. maj: havde vi ikke tid til at lave aftensmad, så det blev til en lammeret på et pakistansk spisested på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade
Søndag den 20. maj: gik det lidt galt med aftensmaden pga. hjemturen, heldigvis havde vi fået en hotdog på Mozarts Plads ved fire-tiden...
No comments:
Post a Comment