Louise henviser til ham på sin blog - og nu vil jeg følge op med at gøre det samme.
Zappede i aftes forbi det fantasktiske mad-program Niklas Mat med den svenske kok Niklas Eksted. I går lavede han vietnamesisk wonton-suppe, muslinger på den belgiske måde og en rigtig lækker dessert med friske bær, hvid chokolade, kokos og vanilleis.
Det fede ved programmet er, at det ikke kun er klassiks TV-køkken, men også madhistorie og madkultur. F.eks var Niklas i går selv med ude at høste muslinger og der var et længere indslag om netop madkulturens udvikling, hvor tre ældre damer fortalte om deres traditionelle retter, kommenterede nye retter og madvarer og sluttede af med at prøvesmage sushi.
Tjek selv Niklas' side hos SVT (her findes også den nok så berømte skånske kok Tina).
Tjek også Niklas på YouTube - her laver han kylling i ingefær (indrømmet, det er nemmere når der undertekster).
2 comments:
hejsa
ja jeg så også niklas mat med den der lækre hvis chokolade, bær, kokos, is - dessert, og vil gerne lave den
men husker ikk hvor meget der sku bruges og hvor længe i ovnen, husker du?!?
Hej Mads,
Hele opskriften kan findes her:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=34059&a=874105&lid=puff_949232&lpos=extra_2
/Sussi
Post a Comment