Sunday, November 25, 2007

Hvem myrdede Nanna Birk Larsen?

Der er læst om diskusanalyse til i morgen og der er spist aftensmad. Der er leveret et indlæg til Læseklubbens blog om fremtidens bog og der er fundet strikketøj frem.

Så er der bare tilbage at vente... Vente en hel time til uigenkaldeligt sidste afsnit af Forbrydelsen løber over skærmen her kl. 20. Og så vil jeg sidde der, ligesom mere end 1 mio. andre danskere og følge Sarah Lunds kamp mod systemet i bestræbelserne på, at afsløre Nannas morder.

Er det Vagn, som bragte sig selv i søgelyset i sidste afsnit ved at bære en trøje med teksten Sara 84? Eller er det Morten Weber, der jo havde fået nye sko i et af de første afsnit? Er det Teis? Brix? Lunds mor, som foreslået i en artikel på Politikens hjemmeside i dag? Eller kommer Troels Harmann på spil igen? Eller har vi måske slet ikke mødt morderen endnu?

Om to timer er det afgjort og så skal begivenheden sikkert analyseres i både de trykte og æterbårne medier i løbet af ugen. Faktisk er det utroligt at en pseudo-forbrydelse på DEN måde kan trække overskrifter og spisesedler uge efter uge....

Landet venter i åndeløs spænding, for hvem var det egentlig, der myrdede Nanna Birk Larsen?

No comments: