Friday, December 29, 2006

Der tegner sig et billede..

..af, at den 23. december er en dag, der betyder omvæltninger for os. I 2003 tog Claus og Søren en tørn med at flytte alle vores ejendele fra vores dejlige lille dukkehjem i Århus til en lejet lejlighed i Skals. Der holdt vi så jul i flytterod til op over begge ører.
I år er omvælningen knap så synlig, men den 23. december havde vi besøg af det par, der den 1.5. 2007 overtager vores hus. Alle papirer er skrevet og så snart fortrydelsesfristen er overstået, er vi kommet vel i havn.
Selvom vi nu har fire måneder til at forberede os på omvæltningerne, så blev den 23.12. 2006 alligevel dagen hvor ét kapitel blev skrevet færdigt og et andet tog sin begyndelse - vi er nu igen boligsøgende... Og det er såmænd en spændende proces!

Vi har nydt en hektisk jul, hvor "sol og vind" skulle fordeles lige mellem vores familier. Derfor holdt vi juleaften i Glerup med mor og far, Sune, moster og Gert, Helle, Torben, Sebastian og Oliver og Moster Tulle. 1. juledag nød vi god mad og snaps til julefrokosten i Frederikshavn. Da gæsterne var gået, Trine og Martin var taget i byen og farmor gået i seng smækkede vi fødderne op i sofaen og så Krøniken inden vi tog vinterfrakkerne på og gik en god lang tur sammen med Søren og Lene.
Inden den sidste julefrokost i Glerup 2. juledag nåede vi lige en time sammen med Nikolaj og Anne Mette og deres poder Noah og Albert. Dem har vi ikke set siden december 2005, så det var et dejligt gensyn.

Nu vil jeg så småt gå i gang med at "pynte ned" - i hvert fald pynter de forskellige dekorationer ikke så meget længere... Og så vil jeg i stedet fylde rummene med tulipaner og primula.

No comments: