Sunday, October 22, 2006

Nu er det jul igen...

Selvom jeg ikke har haft ferie her i uge 42, så er der jo en tradition, der skal holdes i hævd: Sune og jeg skal bage de gode gammeldaws pebernødder - så det gjorde vi tirsdag aften. Vi mødtes hjemme hos ham og spiste spaghetti med kødsovs.
Jeg havde på forhånd lavet en lille portion pebernøddedej, så efter aftensmaden satte vi julemusik på og gik igang med at trille. Vi manglede godt nok MOR til at passe ovnen, så nogle af "nødderne" blev lidt sorte under bunden... Men de kunne spises. Til aftenskaffen kom Karen med nybagte boller til os, så det var ren luksus!

Vores forlængede weekend er gået med en lille smule arbejde og mest hygge og god mad. Efteråret trænger sig på, så det har været mad med kartofler og sovs: forloren hare og steget skrubber med persillesovs. I dag står den store sorte gryde på komfuret og simrer med Osso Buco... Det er også lige hvad vi trænger til efter en gåtur ved havet. Vi havde mor, far og Jensen på besøg til brunch. Over middag kørte vi en tur til Hovvig, hvor der blæste en halv pelikan. De var masser af tyskere med drager, men Jensen var mest interreseret i at løbe efter skumtoppene. Han stod sjældent stille, så det var ikke nemt at tage et billede af ham:

No comments: