Tirsdag den 16. januar: kunne Claus spise noget rigtigt lækkert i Frederikshavn mens jeg spiste en pastasalat i toget mellem København og Herning
Onsdag den 17. januar: Pasta al Arabiata - en af de der opskrifter jeg hurtigt har kradset ned, fordi jeg så den i et blad.
Torsdag den 18. januar: Karrysuppe med rejer
1 løg, 1 tsk. olie, 1 spsk karry, 1 dåse hakkede tomater, 1 bouillonterning, 3 dl vand, ½ dåse ferskner inkl. sirup, 2 dl fløde, salt og peber, 150 g rejer
Pil løg og hak det. Varm olie op i en gryde og "brænd karryen af". Svits løget olie/karry. Tilsæt hakkede tomater, bouillonterning og vand. Lad suppen koge ca. 5 min. Tilsæt ½ dl ferskensirup samt fløden. Smag suppen til.
Server suppen rygende varm med topping af ferskner i tern og rejer.
Server brød til.
Fredag den 19. januar: spiste vi på Simested Hotel med mor og far, Arne og Vera da vi fejrede fars fødselsdag igen. Der fik vi en veltillavet hønsesalat og en form for mørbradgryde med supergode og sprøde fritter til. Vi fik kaffe hjemme hos mor og far med fastelavsnboller med fløde...
Lørdag den 20. januar: Andebryst med pommes frites, pebersauce og blommesalsa
Søndag den 21. januar: fik vi varmrøget laks og stor buffet til Alberts barnedåb i Odense. Til aften tiltuskede vi os pizza hjemme hos Nikolaj og AnneMette
Det er ikke meget ordentligt mad vi selv har lavet i ugen der gik, men sådan går det jo nogle gange....
2 comments:
Hej Sussi
Vi glæder os til at lave carrysuppen, som du har opskrift på, det lyder lækkert.
Conni
Og så er det SUPERNEMT!!!
Post a Comment