Sunday, May 30, 2010

Man tager et løg...

... eller to, en gulerod, to stængler bladselleri og et fed hvidløg. Det hele hakkes fint og svitses i lidt olie sammen med spidskommen og koriander efter smag. Når grøntsagerne er klare, men ikke har taget farve, tilsættes en dåse hakkede tomater, en lille dåse kokosmælk og en dåse kikærter. Det koges godt igennem, mens man man koger ris og blander lidt youghurt naturel med hakket mynte, spidskommen og limesaft. Og vupti - så har man aftensmad til en person i to dage!

Det var min kollega, Anne der inspirerede mig. Hun havde fået opskriften af sin datter og så selv improviseret - og da jeg kun fik den mundtligt har jeg sikkert improviseret videre.... Det er sådan god mad laves!

I aften har jeg slukket TV'et, sat god musik på - og så skal jeg forsøge at skrive jobansøgninger. Mit vikariat på AssensBibliotekerne er snart slut, så det er ved at være ved tiden at åbne sig ud mod den store verden igen.

No comments: