Sunday, May 28, 2006

Mest huset

Haven ligger stort set stille for tiden. Det regner og blæser, så lysten til at arbejde derude er ikke overvældende stor. Desuden er vi for alvor gået i gang indendørs igen (og det var vel også på tide - vi har boet her i 10 måneder nu) og det er ikke til at have gang i begge dele samtidig.
Det skal dog nævnes at kartoflerne står rigtig flot og at salaten i højbedene så småt er ved at titte frem - og så er vi ved at drukne i rabarber.
I huset synes jeg tilgengæld at vi når rigtig meget: mit værelse er blevet malet og næsten færdigindrettet, der er blevet lagt gulv i 1/3 af gangen/bryggerset, det store gæsteværelse er blevet ryddet for affald og værktøj (Claus har købt en monsterværktøjskasse på hjul), så der nu er god plads til liste-male-projektet OG vi har pakket ALLE vores flyttekasser ud...!
Idag - som er den sidste dag i Kr. Himmelfartsferien - står den vist mest på rengøring. Det er en diciplin, der er blevet forsømt på det sidste - og nu skal vi have gæster på onsdag, så vi må hellere komme igang.
Og så håber vi, at sommeren er på vej tilbage, så vi måske kan komme lidt videre i haven i næste weekend.

1 comment:

Anonymous said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»