Sunday, April 30, 2006

Oprydning og hårdt arbejde



Vores "skov" er pludselig blevet 1/3 så stor: vi har fået hugget meget af det kvas og de grene, der fyldte den yderste trediedel til flis. Så igen havde vi besøg af en ret stor maskine (den kunne faktisk kvase et lille træ med en stamme på over 10 cm i diameter). Men selvom vi synes, vi havde ret meget træ, og vi havde brugt flere dage på at slæbe det ud til vejen - ja, så blev det ikke til overvældende meget flis.

Og så skete der det heldige, at Claus fandt en familie, der gerne ville af med deres fliser... Fliserne havde det mål vi gerne ville have (50x50), de kunne afhentes i Ringkøbing - og bedst af alt: de var gratis!
Så vi gik meget optimistiske igang med at hente fliser. Og det gik da også godt, men det var temmelig hårdt (synes jeg - og så var det selvfølgelig Claus der tog det største slæb!). Men nu er de her - klar til at lægge!

Og Apropos lægge, så fik Marie og jeg lagt fire små rækker kartofler i denne weekend. Det er vist lidt sent, men mon ikke det alligevel er bedre sent end aldrig?

Hvis den næste uge byder på godt vejr kommer vi sikkert endnu længere i haven - men ikke i huset!

No comments: