Wednesday, December 08, 2010

Sikke en snottud....



Disse ting har været mine faste følgesvende og trofaste lindring i de sidste dage.
En forkølelse, der har sagt spar-to til alt hvad jeg troede jeg vidste om forkølelser, holdt sit indtog i weekenden og har haft særdeles svært ved at slippe mig.
Jeg har fået set en hel del film og ikke så meget andet, for bare en tur til købmanden krævede at jeg måtte samle kræfter bagefter - så Fatboy'en burde egentlig også være afbildet som en af følgesvendene, for den har absolut lagt ryg til meget de sidste dage.

Forkølelsen har ikke sluppet sit tag, men det virker det til at feberen har - og også de mærkelige betændelsestilstande i øjnene, der i går fik mig til at ligne et voldsoffer.
Så summa summarum: træt af Sebastian Klein og vejrværterne som eneste selskab og træt af kamillete med honning, som den primære næring - derfor tager jeg forsøgsvis på arbejde igen i morgen.

Måske kan jeg gi' snottuden baghjul.

Wednesday, December 01, 2010

Brunt og brændt

Så fik jeg lige bagt en ekstra portion brune kager. Jeg bagte godt nok sammen med familien for et par uger siden, men er pludselig blevet nervøs for om mængden alligevel var rigelig nok.
Og lige gyldigt hvad, så ved jeg at både Lars og kollegaerne på arbejde er glad for julens brune kager, så de skal nok blive spist.

Nu er jeg SÅ klar til tid i lænestolen med fødderne i vand og en kop af den gode "Hvide Symfoni" fra Perchs i koppen.

Der har nemlig ikke været tid til at sidde ned i dag: først havde jeg omkring 25 helt vildt nuttede - men livlige - dagplejebørn på besøg på Mørke Bibliotek til mandariner, pebernødder og saftevand. Så jeg har læst højt, bygget med klodser, trøstet og retledt... og ikke mindst ryddet op.
Senere på dagen var der overraskende travlt på biblioteket - vi måtte desværre holde lukket i mandags pga. sne - og det kunne mærkes i dag.

Så benene og rygstykkerne glæder sig til hvile...