Thursday, December 18, 2008

Nu med billede

museets hjemmeside.

Jeg tæller ned....

Der er mange, der tæller ned i denne tid. De fleste sikkert til den 24.

Men jeg er vist ved at blive lidt gammel, for de sidste dage har jeg taget mig selv i at tælle ned til årets korteste dag, som er på søndag - af den simple grund, at så ved jeg det vender.

At fra på mandag bliver dagene længere igen og jeg kan se frem til det her:

Wednesday, December 17, 2008

Han er ikke længere på coke....

.... Men ikke desto mindre MORSOM. Mascaraen flød ned af kinderne, da lyset efter en time og tre kvarter blev tændt.
Og jeg fik sat tingene på plads: rygeloven, danskhed, plads til at tænke selv, brunch, at blive voksen og en helt masse mere.
Glæder mig allerede til DVD'en (vi sad nemlig på ABSOLUT bagerste række).

Thursday, December 11, 2008

Sidst jeg oplevede ham, var han på coke....

....Nu vender han tilbage! Jeg glæder mig usigeligt til at få rørt lattermusklerne og få sat tingene på plads i aften - og det er altså Anders Matthesen, der skal sørge for det.

Wednesday, December 10, 2008

Kapløbet om julegaverne

Så fik jeg også fyldt vognen med julegaverne. Naivt troede jeg, at jeg ville få Rosengårdcenteret for mig selv, når jeg dukkede op allerede ved middagstid. Jeg havde det ikke for mig selv, men der var ikke anderledes end sædvanligt - i hvert fald ikke den første times tid... Men så væltede det julegaveindkøbene folk ind og temepraturen steg. Og steg. Og steg! Sveden løb i floder af mig under min uldne frakke og i Matas gik jeg simpelthen i panik over udvalget af gaveæsker, der var stablet i tårne så høje, at de var dømt til at vælte når man prøvede at finde de manglende priser.

Men nu er det overstået. Har netop tastet mit kortnummer ind hos Laserdisken og købt den absolut sidste julegave for i år.

Næste år vil jeg:
1. være i endnu bedre tid
2. købe alle mine gaver på nettet
3. have flere penge, så jeg ikke skal kigge på priserne

Thursday, December 04, 2008

Linselusen

....slår til i Skive Folkeblad. Se det fantastiske billede her.

Monday, December 01, 2008

December

Så blev det første december.
Jeg har sovet det meste af dagen væk, da den forkølelse, der har plaget hele resten af familien nu har indhentet mig ... ØV!

Har dog fået etableret en adventskrans og en kalenderlysdekoration - og overvejer om nullermænd kan gøre det ud for hvid jul, så jeg ikke behøver at gøre rent inden jeg får julegæster i weekenden....